Σαλάτα με μαύρο ρύζι, φυλλώδη λαχανικά και κουκουνάρια

Δημοσιεύθηκε στις 04-04-2016
Μια μερίδα μαύρου ρυζιού περιέχει μόνο 160 θερμίδες, αλλά προσφέρει ένα πολύ υψηλό ποσοστό φλαβονοειδών στοιχείων. Τα φλαβονοειδή αποτελούν μια καλή πηγή σημαντικών ινών, πρωτεϊνών και έχουν μεγάλη...
Διαβάστε περισσότερα »

Tempeh με Σοταρισμένα Λαχανικά

Δημοσιεύθηκε στις 29-03-2016
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι η έλλειψη χρόνου. Δεν έχουμε χρόνο να φάμε, να κοιμηθούμε,  να απολαύσουμε την οικογένεια και τους φίλους μας. Είναι παράλογο το πόσο αποσυνδεδεμένοι είμαστε οι περισσότεροι από εμάς από τη φύση και από την υγεία! Κάποια από τα μυστικά της υγείας είναι...
Διαβάστε περισσότερα »

Βούτυρο από κάσιους και βανίλια

Δημοσιεύθηκε στις 24-03-2016
Για ένα μεγάλο βάζo...
Διαβάστε περισσότερα »

Πίστεψε στον Εαυτό σου...

Δημοσιεύθηκε στις 12-05-2015
Tο έχεις ξανακούσει, σωστά;… γιατί όμως δεν το κάνεις;
Διαβάστε περισσότερα »

Είμαστε Aυτό που Tρώμε

Δημοσιεύθηκε στις 25-03-2015
H θεωρία ότι «γινόμαστε αυτό που τρώμε» αποκτά πλέον επιστημονική βάση η οποία λέει: αλλάζουμε τη γονιδιακή μας υπόσταση μέσω του φαγητού που τρώμε!
Διαβάστε περισσότερα »