Οκτώβριος 08 2016

Ο Ιπποκράτης στον 21ο Αιώνα, Συνέδριο "Υγείας – Ευεξίας – Διατροφής"

Mάθετε πώς να θεραπεύετε τον εαυτό σας, να έχετε υγεία, ευεξία και μακροζωία, σύμφωνα με τον Ιπποκράτειο τρόπο ζωής!
Διαβάστε περισσότερα »

Ινστιτούτο Υγείας του Ιπποκράτη

Ο Brian Clement, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Ιπποκράτη έρχεται στην Αθήνα στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2016 για να μας δείξει τους τρόπους ώστε να μεταβούμε σε έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής. 
Διαβάστε περισσότερα »

To μήνυμα του Δρ. Brian Clement προς τον κόσμο σε 60"

O Δρ. Brian Clement, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Ιπποκράτη, μοιράζεται τη σοφία του πώς η ανθρωπότητα, που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, μπορεί να επιλέξει να πέσει ή να πετάξει!
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Δρ. Brian Clement σχολιάζει την Υγεία και την Ευτυχία κατά τον 21ο αιώνα

Ο Δρ. Brian Clement, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Ιπποκράτη, προσφέρει την γνώση του ως προς το γιατί χρειάζεται να στραφούμε από την υγειονομική περίθαλψη, στην προσωπική περίθαλψη!
Διαβάστε περισσότερα »

Υποδεχόμαστε τον Δρ. Brian Clement στη Link Media

Ο Δρ. Brian Clement, ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο γνώστες της βέλτιστης διατροφής και των προοδευτικών συστημάτων υγείας, Διευθυντής του Ιδρύματος Υγείας του Ιπποκράτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ και διακεκριμένος ομιλητής και συγγραφέας πολλών βιβλίων με θέματα την υγεία, την πνευματικότητα και τη φυσική ίαση, ενώνει τις προσπάθειες του με την Link Media με κοινό όραμα να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους!
Διαβάστε περισσότερα »