Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός Σου (2η έκδοση)

Δεν είμαστε έρμαια των γονιδίων μας, ούτε έχουμε προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο για το υπόλοιπο της ζωή μας. Μια νέα επιστήμη αναδύεται, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που θα επιλέξουμε. 
Διαβάστε περισσότερα »

Η Μεγάλη Αλήθεια της Ανθρώπινης Ζωής

Οι επιστήμονες δουλεύουν σκληρά για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο σχετικά με αυτό που θέτει σε λειτουργία τον γενετικό μας κώδικα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το DNA μας...
Διαβάστε περισσότερα »

Πως το σώμα σας αναδομείται σε λιγότερο από 365 ημέρες

Δημοσιεύθηκε στις 15-01-2016
Μπορεί να έχετε πειστεί από τη συμβατική σχολή σκέψης και από επιχειρηματικά συμφέροντα, ότι είστε θύματα των γονιδίων σας. Ε, λοιπόν, έχουμε νέα για εσάς...
Διαβάστε περισσότερα »

Dr. Joe Dispenza: «Προπονητής» για μια καλύτερη ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Dr. Joe Dispenza στο περιοδικό “Κ” της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” της Κυριακής στην Κατερίνα Μπακογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Επιτομή της Επιγενετικής

Δημοσιεύθηκε στις 15-03-2015
Έρευνα αποδεικνύει ότι χρειάζονται μόλις 3 μήνες αλλαγών προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Διαβάστε περισσότερα »

Είμαστε Τελικά Έρμαια Των Γονιδίων Μας;

Σύμφωνα με τον Αμερικανό νευροεπιστήμονα Δρ. Joe Dispenza, κατά 95% των περιπτώσεων ΔΕΝ είμαστε. Αναφέρει –μεταξύ άλλων- στο βιβλίο του «Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου»
Διαβάστε περισσότερα »

Δρ. Bruce Lipton: "Το φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος"

Δημοσιεύθηκε στις 14-04-2014
Ο Δρ. Bruce Lipton, κυτταρικός βιολόγος, διεθνώς αναγνωρισμένος ως πατέρας της «Επιγενετικής» και συγγραφέας των best sellers «Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος» και «Η Βιολογία της Πεποίθησης», περιγράφει ότι το συναίσθημα του μήνα μέλιτος δεν είναι τυχαίο γεγονός ή σύμπτωση, παρά προσωπική επιλογή και δημιουργία.
Διαβάστε περισσότερα »