Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός Σου (2η έκδοση)

Δεν είμαστε έρμαια των γονιδίων μας, ούτε έχουμε προγραμματιστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο για το υπόλοιπο της ζωή μας. Μια νέα επιστήμη αναδύεται, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που θα επιλέξουμε. 
Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί να διαλογιστώ;

Οι περισσότεροι από μας, όταν έρθουμε αντιμέτωποι με τη σύγχυση και την πληθώρα των ερεθισμάτων που παράγει ο εξωτερικός κόσμος, λειτουργούμε με βάση την επιβίωση και παράγουμε στρεσογόνες χημικές ουσίες. Οι αντιδράσεις αυτές του στρες λειτουργούν ως παρεμβολές που αλλοιώνουν τα εγκεφαλικά σήματα. 
Διαβάστε περισσότερα »

Μπορούν οι σκέψεις να μας θεραπεύσουν; Μια αληθινή ιστορία

"Οι σκέψεις μας μπορούν να μας αρρωστήσουν. Γιατί λοιπόν να μην μπορούν και να μας θεραπεύσουν;" Διαβάστε την αληθινή ιστορία του 57χρονου Μπιλ.
Διαβάστε περισσότερα »

Άγχος... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Όταν βγαίνετε από την ισορροπία σας, μεταφερόσαστε σε μια κατάσταση άγχους και επιβίωσης - μια πολύ αρχέγονη κατάσταση. Όταν συμβαίνει αυτό...
Διαβάστε περισσότερα »

Μπορούμε να βιώσουμε το μέλλον Τώρα;

Μπορούμε να συνδεθούμε με όλες τις πιθανές πραγματικότητες που υπάρχουν στο κβαντικό πεδίο και να διαλέξουμε την ιδανική για εμάς;
Διαβάστε περισσότερα »

Η Δύναμη του Παρατηρητή

Δημοσιεύθηκε στις 26-10-2015
Πως θα άλλαζε η ζωή σας αν μαθαίνατε να κατευθύνετε την επιρροή σας ως παρατηρητής και να μετατρέπετε τα κύματα άπειρων πιθανοτήτων στην πραγματικότητα που θα επιλέξετε εσείς οι ίδιοι;
Διαβάστε περισσότερα »

Dr. Joe Dispenza: Πρόσκληση στον Παγκόσμιο Συγχρονισμένο Διαλογισμό για την Ειρήνη, 20/09/15

Δημοσιεύθηκε στις 18-09-2015
Ο Δρ. Joe Dispenza προσκαλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Συγχρονισμένο Διαλογισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2015.
Διαβάστε περισσότερα »

Το μυστικό για να εκτινάξετε την Ενέργειά σας!

Η ιδέα ακούγεται πολύπλοκη, ωστόσο, θα διαπιστώσετε πως είναι ευκολότερα υλοποιήσημη από αυτό που περιμένατε.  
Διαβάστε περισσότερα »

Dr. Joe Dispenza: «Προπονητής» για μια καλύτερη ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Dr. Joe Dispenza στο περιοδικό “Κ” της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” της Κυριακής στην Κατερίνα Μπακογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα »

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συμμετέχοντες

Δημοσιεύθηκε στις 23-05-2015
Η γνώση είναι δύναμη... και απορροφώντας τη γνώση που αλλάζει τα δεδομένα την οποία μοιράστηκε o Dr. Joe Dispenza απόψε μαζί μας, όλοι αισθανόμαστε ενδυναμωμένοι!!
Διαβάστε περισσότερα »

Δρ. Joe Dispenza - Νέα Πρόσκληση στο Βιωματικό Εργαστήρι στην Αθήνα - Διοργάνωση Link Media

Στις 22-23-24 Μαΐου 2015, η Link Media διοργανώνει το Βιωματικό Εργαστήρι Προσωπικής Εξέλιξης του Δρ. Joe Dispenza: Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου – Ανέβασε την Ενέργειά σου και Συντονίσου με ένα Νέο Πεπρωμένο.
Διαβάστε περισσότερα »

Δρ. Joe Dispenza – Όχι πια θύματα του εξωτερικού μας κόσμου!

Δρ. Joe Dispenza θέτει τις βάσεις της προσωπικής ενδυνάμωσης, μέσω της δημιουργίας μιας νέας πραγματικότητας για τον καθένα. Πρέπει να φτάσουμε μέχρι την άκρη των πεποιθήσεών μας, για να μπορέσουμε να βιώσουμε τη μεταμόρφωσή μας.
Διαβάστε περισσότερα »