Γιατί να διαλογιστώ;

Οι περισσότεροι από μας, όταν έρθουμε αντιμέτωποι με τη σύγχυση και την πληθώρα των ερεθισμάτων που παράγει ο εξωτερικός κόσμος, λειτουργούμε με βάση την επιβίωση και παράγουμε στρεσογόνες χημικές ουσίες. Οι αντιδράσεις αυτές του στρες λειτουργούν ως παρεμβολές που αλλοιώνουν τα εγκεφαλικά σήματα. 
Διαβάστε περισσότερα »

Άγχος... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Όταν βγαίνετε από την ισορροπία σας, μεταφερόσαστε σε μια κατάσταση άγχους και επιβίωσης - μια πολύ αρχέγονη κατάσταση. Όταν συμβαίνει αυτό...
Διαβάστε περισσότερα »

I am Peace

Δημοσιεύθηκε στις 12-09-2015
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας στις 19-21 Σεπτεμβρίου στο Τριήμερο για την Παγκόσμια Ειρήνη. Χιλιάδες οργανισμοί και κοινότητες διοργανώνουν συγκεντρώσεις, μουσικές εκδηλώσεις, συλλογικές προσευχές και διαλογισμούς σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα »

Παγκόσμιος Συγχρονισμένος Διαλογισμός & Προσευχή για την Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε στις 01-07-2015
Ένας Παγκόσμιος Συγχρονισμένος Διαλογισμός & Προσευχή διοργανώνεται αυτή την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015, στις 11 το βράδυ από την Link∞Media, με τη βοήθεια και τη στήριξη του Unify, του Uplift  και άλλων διεθνών οργανισμών, του διάσημου βιολόγου Bruce Lipton και άλλων διακεκριμένων επιστημόνων, καθώς και καλλιτεχνών όπως οι Deva Premal & Miten. 
Διαβάστε περισσότερα »
Μάιος 22 2015

Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου - Κατανοώντας τη δύναμη του μυαλού

Ένα βιωματικό εργαστήρι Προσωπικής εξέλιξης που απελευθερώνει το κρυμμένο σου δυναμικό με τον Dr. Joe Dispenza.
Διαβάστε περισσότερα »