Ο Ιπποκράτης στον 21ο Αιώνα, Συνέδριο "Υγείας – Ευεξίας – Διατροφής"

Δημοσιεύθηκε στις 23-09-2016

Το απόσταγμα της γνώσης 60 ετών του Ινστιτούτου Υγείας του Ιπποκράτη, όπου εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο έμαθαν πως να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να θεραπευτούν από κάθε μορφής ασθένεια, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους Έλληνες από τους διακεκριμένους διευθυντές του, Δρ. Brian και Δρ. Anna Maria Clement σε αυτό το διήμερο συνέδριο.

Βιωματικό Εργαστήρι με την Anita Moorjani: Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου

Δημοσιεύθηκε στις 05-03-2016

Η αληθινή ιστορία της Anita Moorjani, σε ένα Βιωματικό Εργαστήρι, που θα αλλάξει ριζικά τις σημερινές σας πεποιθήσεις για τον εαυτό σας, τον σκοπό σας στη ζωή, την υγεία, τις σχέσεις και τη δύναμη της αγάπης.

Γιορτάζοντας Αλκαλικά Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε στις 16-12-2015

Αυτή την εορταστική περίοδο, προσφέρετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας τα πιο θρεπτικά, νόστιμα, χωρίς γλουτένη – λακτόζη – χημικές ουσίες, φυτικής και οργανικής προέλευσης πιάτα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Μια αληθινή ιστορία ζωής και θανάτου που συντάραξε τον κόσμο

Δημοσιεύθηκε στις 14-10-2015

Το βιβλίο της Anita Moorjani, το οποίο βασίζεται στην αληθινή ιστορία που συντάραξε την ιατρική κοινότητα, περιγράφει το «ταξίδι» της από τον καρκίνο στην επιθανάτια εμπειρία και εν τέλει στην ίασή της. 

Τριήμερο Παγκόσμιας Ειρήνης: 19 - 21 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύθηκε στις 16-09-2015

Αρωγός σε ένα παγκόσμιο σκοπό, τάσσεται με όλες τις δυνάμεις της η Link Media. Συνδιοργανώνει δράσεις για την ειρήνη μαζί με άλλους διεθνείς οργανισμούς, το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου 2015.