Kristin Hoffmann
Audio Producer

"Στόχος μου είναι να σκορπίσω αγάπη, φως, ειρήνη και αλήθεια στον κόσμο μέσω της μουσικής και των ενεργειακών δονήσεων." – Kristin

Αιθέρια τραγουδοποιός από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων, απόφοιτη της Σχολής Τζούλιαρντ, η Κρίστιν ξεκίνησε από πολύ μικρή να χτίζει την καριέρα της. Σπούδασε μουσική με τις σπουδαίες δασκάλες Λορέιν Νουμπάρ και Ζεχάβα Γκαλ, και σύνθεση με τους Ρομπ Μάθες και Μπέζαντ Ρανχιμπάραν. Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός της για τα γαλλικά τραγούδια η Κρίστιν πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι σπουδάζοντας στην Διεθνή Θερινή Ακαδημία της Νίκαιας στη Γαλλία προκειμένου να τελειοποιήσει την τέχνη της. Πέρα από τη συνεργασία της με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, όπως την Capitol και την Interscope Records, τα τραγούδια της έχουν ντύσει διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το DawsonCreek και το Palmetto Pointe κι έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τους: The Wallflowers”, “Feist”, “Brandi Charlile”, “Richie Havens και πολλούς άλλους σημαντικούς μουσικούς. Το ισχυρό αίσθημα αλτρουισμού που την διακρίνει την έχει οδηγήσει στη συνεχή εξερεύνηση της θεραπευτικής δύναμης της μουσικής που οδηγεί τους ακροατές στη σύνδεση τους με τον ανώτερο εαυτό τους.

Έχοντας μελετήσει μαζί με τον πρωτοπόρο Γάλλο ηχοθεραπευτή Φαμπιάν Μαμάν, η Χόφμαν ως συνθέτης και παραγωγός του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Τραγούδια Αγάπης (Songs of Love) έγραψε 170 τραγούδια για να βοηθήσει παιδιά με προβλήματα υγείας. Επίσης, έχει συνθέσει μουσική για να συνοδεύει συνεδρίες βελονισμού. Ως εκπρόσωπος για την διατήρηση των ωκεανών, τραγούδησε το Τραγούδι για τον Ωκεανό (Song for the Ocean) σε συνέδρια περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης και σε συναυλίες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των TEDxSF, Bioneers, Hermanus Whales Festival (Νότια Αφρική) και τραγούδησε μαζί με την Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου. Το Τραγούδι για τον Ωκεανό παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016 και στην Όπερα του Σίδνεϊ .

Το 2011 τραγούδησε για το Bella Gaia, μια μοναδική θεατρική εμπειρία που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη NASA. Τα τελευταία 2 χρόνια συνεχίζει να διευρύνει τη δράση της, έχοντας υπάρξει και καλεσμένη σε στήλες αναγνωρισμένων περιοδικών, από το Elephant Journal έως το The Ecologist, αλλά και έχοντας τραγουδήσει στην Έκθεση Συνειδητής Ζωής στο Λος Άντζελες  (Conscious Life Expo LA) στην υπογραφή της Διακήρυξης του Φούτζι (Fuji Declaration) υπέρ της ειρήνης και συνεργασίας των λαών στην Ιαπωνία και στην συναυλία The Emoto Peace Project στο Τόκυο.

Το 2014 η Κρίστιν έγινε το νεότερο σε ηλικία μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «Φίλων του Ινστιτούτου Νοητικών Επιστημών (FIONS: Friends of Institute of Noetic Sciences)». Στις αρχές του 2016 εκλέχθηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παγκόσμιου Κέντρου Ειρήνης του Γκάντι (Gandhi Global Center for Peace) και επιλέχθηκε στην ομάδα των Ηγετών της Εξέλιξης (Evolutionary Leaders).

Το πιο πρόσφατο έργο της περιλαμβάνει την παραγωγή ενός άλμπουμ  με τίτλο Η Ανθρώπινη Πυξίδα (The Human Compass), μια συμφωνική συνεργασία με τον συνθέτη Μάρκο Μισινάτο που ονομάστηκε Ξεδιπλώνοντας μυστικά: Η Συμφωνική της Καρδιάς (Unfolding Secrets: symphony of the Heart), καθώς και την κυκλοφορία της νέας ταινίας διαλογισμού Amazing Space, για την οποία η Κρίστιν σύνθεσε την ηχητική επένδυση. Τον Οκτώβρη του 2015, εγκαινίασε μια νέα μουσική στήλη στο ηλεκτρονικό περιοδικό Gandhis BE, που την ονόμασε Γίνε~Σκοπός: Μουσική με νόημα (Be~Cause: Music with message) και συνθέτει ένα νέο τραγούδι κάθε μήνα με επίκεντρο σημαντικά παγκόσμια προβλήματα και θέματα του απασχολούν την ανθρωπότητα.