Fernanda Beccaglia
Social Media Coordinator

Γεννημένη μύστις και ονειρόπολα, αναζητώντας πάντα μια βαθύτερη σύνδεση με τη ζωή πάνω και πέρα από τον κόσμο μας, η Fernanda ξεκίνησε το ταξίδι της σε πολύ νεαρή ηλικία, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε πως μπορούσε να αισθάνεται, να βλέπει και να νιώθει πέρα από την κοινή πραγματικότητα.

Ως παθιασμένη μύστις, οι καλύτεροι σύντροφοί της όταν μεγάλωνε ήταν ο Χαφέζ και ο Ρουμί, καθώς και οι βίοι του Κρίσνα, του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, της Αγίας Τερέζας της Άβιλα, του Ιησού, της Παναγίας, του Αγίου Ζερμάν και του Βούδα. Την γοήτευε πάντα το αόρατο και το άγνωστο. Η διαισθητικότητά της ήταν περισσότερο ένα βάρος, παρά μια ευλογία, οπότε περνούσε τον περισσότερο χρόνο της αναζητώντας τρόπους ώστε να διοχετεύει την ενέργειά της, όπως το σκιτσάρισμα, το γράψιμο και η ζωγραφική.

Η σύνδεση με το υπερπέραν ήταν ευκολότερη για αυτήν, παρά με ό,τι υπάρχει σε αυτή την πλευρά του κόσμου μας. Αλλά ο αγώνας που έδινε για να ενσωματωθεί εδώ, την οδήγησε να ακολουθήσει μια καριέρα στη γραφιστική, τις ξένες γλώσσες και την επικοινωνία, ως ειδικός γλωσσολόγος, συγγραφέας και δημοσιογράφος.  Κατέκτησε τον κόσμο των επιχειρήσεων στην Νέα Υόρκη, αλλά όσο περισσότερο αντιστεκόταν στο κάλεσμά της, τόσο περισσότερο αρρώσταινε. Έτσι, ήρθε αντιμέτωπη με ορισμένες, επικίνδυνες για τη ζωή της καταστάσεις και ακραίες αφυπνίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο επιθανάτιων εμπειριών. Ωστόσο, μόνο όταν βίωσε μια πολύ βαθιά πνευματική εμπειρία, άρχισε να ζει συνειδητά διδάσκοντας και στους άλλους πώς να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο με γνώμονα την πνευματικότητα. Παράλληλα, κρατά πάντα το μυαλό της ανοιχτό σαν μικρού παιδιού. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να συνδεθεί και να εμβαθύνει την στενή σχέση της με τον θεϊκό εαυτό της, περνώντας χρόνο σε διάφορα άσραμ, διδάσκοντας, μαθαίνοντας και εξασκώντας την ανιδιοτελή προσφορά (Seva).

Τίποτα δεν της δίνει μεγαλύτερη χαρά παρά να προσφέρει τις υπηρεσίες της ανιδιοτελώς.  Αυτός είναι και ο λόγος που διδάσκει γιόγκα και διαλογισμό σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ορφανοτροφεία και σε άτομα με αναπηρίες κάθε ηλικίας. Η Fernanda διοργανώνει ολιστικά και θεραπευτικά εργαστήρια στις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, το Μεξικό και σύντομα στην Ευρώπη και την Νότια Αμερική. Σχεδιάζει επίσης τη δική της σειρά φιλικών προς το περιβάλλον ρούχων για γιόγκα, ώστε να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σε ό,τι φοράμε, αλλά και για να προσφέρει στις οργανώσεις που έχουν ανάγκη.   

Είναι επίσης Ρέικι Master και ενεργειακή θεραπεύτρια. Παράλληλα είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Υγείας, επαγγελματίας σεφ ωμοφαγικής και φυτικής διατροφής και σύμβουλος ολιστικής ευεξίας. Διευθύνει ένα επιτυχημένο ολιστικό θεραπευτήριο, που έχει ως στόχο να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους, ώστε να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Τώρα γράφει το πρώτο της βιβλίο, το οποίο ελπίζει να εκδοθεί σύντομα, ενώ σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με τα παιδιά, ώστε να τα ενδυναμώσει εσωτερικά, χρησιμοποιώντας το διαλογισμό, καθώς και άλλες νοητικές πρακτικές.

Πιστεύει ότι είμαστε πραγματικά ευλογημένοι που είμαστε ζωντανοί σ’ αυτή την περίοδο των ιστορικών αλλαγών - έχουμε επιλέξει άλλωστε να είμαστε εδώ και τώρα και είμαστε εμείς οι εκλεκτοί – όπου όλα όσα ήταν κρυφά τώρα φανερώνονται, συμπεριλαμβανομένων των απόκρυφων αληθειών που γνώριζαν οι μυστικιστές από όλο τον κόσμο. Η ανθρωπότητα αφυπνίζεται στην πραγματική της υπόσταση: πεπερασμένη αλλά και άπειρη, υλική και ταυτόχρονα ενεργειακή, ανθρώπινη και θεία.  Η ιστορία ξαναγράφεται. 

Η Φερνάντα νιώθει βαθιά εκτίμηση αλλά και ταπεινότητα που έχει την ευκαιρία να συμβάλλει στο πρωτοποριακό όραμα και την εξαιρετική αποστολή της Link∞Media. Είναι εδώ για να βοηθήσει στην αφύπνιση της ανθρωπότητας και την Αναγέννηση της Νέας Γης ως Συνειδητότητας της Ενότητας.