Eve Konstantine
Editor

Ως δια βίου εξερευνήτρια της συνειδητότητας, η Eve αντιλαμβάνεται ότι το όραμα της LinkMedia δεν είναι μόνο αγνό, αλλά και απόλυτα ευθυγραμμισμένο με την δική της αποστολή, να φέρει φως, υγεία και χαρά στον πλανήτη και σε όλους τους κατοίκους του. Ο σκοπός των ιδρυτών της να ανυψώσουν τη συνειδητότητα του ανθρώπου και να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο είναι διευρυμένος αλλά και ταπεινός, με παγκόσμια αλλά και τοπική εστίαση. 

Γιατί η Eve επιθυμεί να ευθυγραμμιστεί με την LinkMedia και τι θα μπορούσε να συνεισφέρει; Με δύο λόγια: Υπόσχεση και Χρόνο. Υπόσχεση, επειδή αυτό εκπροσωπεί η LinkMedia: όραμα με δράσεις προς ένα νέο καλύτερο κόσμο. Χρόνο, επειδή η πορεία της Eve εξελίσσεται για πολλές δεκαετίες.

Το ταξίδι της Eve προς τη διεύρυνση της συνειδητότητάς της, άρχισε κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών της. Τότε γνώρισε έναν Ινδό καθηγητή, πολυμαθή ακαδημαϊκό στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, ο οποίος ήταν παράλληλα και Βραχμάνος ιερέας, που τελικά εξελίχθηκε σε Swami Vedha Bharati. Εκείνη την εποχή, ίδρυσε το TheMeditation Center (Κέντρο Διαλογισμού), όπου δίδαξε όλα τα σημαντικά ιερά κείμενα, τις αρχές της επιστήμης της γιόγκα και της φιλοσοφίας της, τα σανσκριτικά, καθώς και τις asana (στάσεις της γιόγκα) σε μικρούς και μεγάλους. Ήταν εξαιρετικά τυχερή που μπόρεσε να μελετήσει μαζί του, σε καθημερινή βάση και για αρκετά χρόνια τις διδασκαλίες του.

Το 1973, η Eve ήταν μια από τις πρώτες δασκάλες της γιόγκα που απευθύνθηκαν στην ευρύτερη κοινωνία, όπως σε νοσοκομεία, επιχειρήσεις, σχολεία, οργανισμούς κτλ. Δίδασκε asana, διαλογισμό, την επιστήμη της γιόγκα και τη βασική Βεδαντική φιλοσοφία Advaita, της Μη Δυαδικότητας. (Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν κάνει τη διάκριση μεταξύ "πνευματικού" και "μη πνευματικού", επειδή για αυτήν, δεν υπάρχει τίποτα που δεν είναι πνευματικό, αλλά απλώς συνειδητοποιημένο ή μη.) Αυτά που έμαθε στη διάρκεια αυτών των ετών, αποτελούν το θεμέλιο της άποψής της για το Σύμπαν.

Αργότερα πήρε το μεταπτυχιακό της στη Δημόσια Υγεία (MPH), με ειδίκευση στην Αγωγή Υγείας. Πιστοποιήθηκε σε διάφορες συμπληρωματικές θεραπευτικές τεχνικές, ήταν συνιδρυτής του Minnesota Waldorf School, ανέλαβε τη διεκπεραίωση έργων σε πολιτειακό επίπεδο για λογαριασμό των γυναικών της Μινεσότα, ηγήθηκε μιας ομάδας μάρκετινγκ για ένα από τα πρώτα προγράμματα Executive Visioning που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, συνδημιούργησε το Τάγμα Θεραπευτών του Σινσινάτι (The HealersGuild of Cincinnati), υπηρέτησε σε πολλές επιτροπές που ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων με την καταπολέμηση του AIDS, την ψυχολογική υποστήριξη ετοιμοθάνατων ασθενών και τη σύσταση ομάδων θεάτρου/χορού.

Τελικά έγινε Εκτελεστικός Πρόεδρος του IMFFA (εθελοντική οργάνωση που περιλαμβάνει τους συζύγους και συντρόφους του προσωπικού του ΔΝΤ - International Monetary Funds Spouse/Partner Association), κατά τη διάρκεια των 19 ετών που ήταν στην Ουάσιγκτον ως μέλος της κοινότητας των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων. Όσο ήταν εκεί, εργάστηκε επίσης ως εθελόντρια στον Λευκό Οίκο και σε πολλά εκπαιδευτικά και ανθρωπιστικά προγράμματα.

Σήμερα, υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο του "The Source of Synergy Foundation", με έδρα τη Νέα Υόρκη, που αποτελεί τη βάση του δικτύου των "Evolutionary Leaders". Στις αρχές του 2000, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Leadership Coaching του Πανεπιστημίου Georgetown, στο McDonough School of Business. Στη συνέχεια ίδρυσε τη δική της επιχείρηση και έκτοτε καθοδηγεί στελέχη και ηγέτες της Wall Street, του Ιδρύματος των Ηνωμένων Εθνών, Εθνικών Οργανισμών Υγείας, του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, πολυεθνικών εταιρειών κτλ. Νιώθει ευλογημένη έχοντας δύο αξιολάτρευτα παιδιά, τα οποία σήμερα είναι ενήλικες, τα οποία θεωρεί ως το σημαντικότερο επίτευγμα στη ζωή της. Τα παιδιά της γεμίζουν την καρδιά της με υπερηφάνεια και χαρά και εξακολουθούν να είναι οι πιο αγαπημένοι και ξεχωριστοί δάσκαλοι και φίλοι.

Το εύρος και το βάθος αυτών των εμπειριών της έδωσαν μια συνεχώς εξελισσόμενη αντίληψη σχετικά με το ποιοι είμαστε, γιατί βρισκόμαστε εδώ και πώς θα υπηρετήσουμε καλύτερα το σκοπό μας. Αυτή τη γνώση θέλει να μεταλαμπαδεύσει η Eve, μέσα από διάφορες μορφές και δράσεις, ώστε να βοηθήσει περαιτέρω το έργο της LinkMedia.

Είναι τιμή και χαρά για την Eve να αποτελεί μέρος της ομάδας της LinkMedia. Αναμένει με μεγάλη προσμονή να συμβάλλει στην εξέλιξη της LinkMedia και στη συνεχή προσφορά της προς όλους τους ανθρώπους του πλανήτη μας.