Χρήστος Ράπτης
Chief Editor

O Χρήστος Ράπτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί του άρεσε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Δεν τον ανησυχούσαν οι ευθύνες και επιζητούσε να είναι στο κέντρο των εξελίξεων. Ένιωθε πως μπορούσε να κάνει τα πάντα και μόνο ο ουρανός είναι το όριο. Στο σχολείο ήταν αγαπητός και έκανε παντού φίλους, αν και φασαριόζος από τη φύση του. Με πίστη στον εαυτό του, κατάφερε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο και το τμήμα επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενάντια στις προβλέψεις των άλλων. Μετά το πτυχίο του πιστοποιήθηκε μέσω πανεπιστημιακού προγράμματος  στη «Εταιρική Διαχείριση Κρίσεων». 

Στη συνέχεια, του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει την καριέρα του ως δημοσιογράφος σε πολιτική εφημερίδα. Για 6 μήνες δούλευε, από το πρωί …ως το άλλο πρωί, χωρίς αμοιβή. Η επιμονή του και η απόδοσή του αύξησαν πολύ γρήγορα τις απολαβές του. Το όνομα του άρχισε να γίνεται γνωστό και η πρώτη μεταγραφή ήρθε στο μεγαλύτερο όμιλο εφημερίδων, περιοδικών και τηλεοπτικού σταθμού. Αναλάμβανε δύσκολα και απαιτητικά ρεπορτάζ. Πολλές συνεντεύξεις του αναδημοσιεύονταν από σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας. Κάπου εκεί το ανήσυχο πνεύμα του χρειάστηκε μια νέα πρόκληση. Έτσι βρέθηκε στην κορυφαία πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης να έχει ζωντανή, καθημερινή παρουσία. 

Δέκα χρόνια μετά τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία, αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει Διευθυντής Επικοινωνίας σε εισηγμένη εταιρία. Οι ευθύνες που είχε αναλάβει ήταν πολλές, ποτέ όμως δεν ξεχνούσε την κοινωνία. Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που βοήθησαν ουσιαστικά - από ιδρύματα κακοποιημένων παιδιών, έως αθλητές καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος - υλοποιήθηκαν με επιτυχία. Παράλληλα, αξιοποιούσε το δίκτυο γνωριμιών του, βοηθώντας πολλούς επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, με στόχο τη συνεργασία και την υγιή ανάπτυξη. Προς αναγνώριση της επιτυχημένης επικοινωνιακής του καριέρας, συμπεριλήφθηκε στην ετήσια έκδοση «Greek personalities 2011».

Είχε φτάσει στο απόγειο, αλλά ένοιωσε ότι κάτι σημαντικότερο, απ’ ότι είχε κάνει μέχρι τότε, ήταν εκεί έξω και τον περίμενε. Έτσι συμμετείχε στη συνδημιουργία της Link∞Media και το ταξίδι στη Δύναμη της γνώσης και της αλήθειας, είχε μόλις ξεκινήσει. 

Ο Χρήστος νοιώθει ότι το σπίτι του είναι η Μητέρα Γη, αλλά έχει ένα ιδιαίτερο ψυχικό δέσιμο με τον Παρνασσό, το βουνό των Δελφών, το οποίο επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Για τον Χρήστο, η πείνα είναι αδιανόητο φαινόμενο για τον 21ο  αιώνα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Πιστεύει πως ένας κόσμος χωρίς πόνο, όπου όλα τα έμβια όντα συμβιώνουν αρμονικά, δεν είναι ουτοπία.