Σταύρος Χατζηαβραάμ
Chief Financial Officer

Ο Σταύρος Χατζηαβραάμ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί τον γοήτευε ο κόσμος της επιστημονικής φαντασίας που συνδύαζε την επιστήμη με την φαντασία και συνέδεε την αρχαία μυθολογία με το φανταστικό μέλλον. Οι ταινίες και τα κόμικς τον μετέφεραν σε νέους θαυμαστούς κόσμους. Τον ενθουσίαζαν οι «εναλλακτικές» προσεγγίσεις στη σοφία και τα μυστικά των αρχαίων πολιτισμών, καθώς και η σύνδεση της ιερής γεωμετρίας με τόπους υψηλών ενεργειακών δονήσεων. Η αγάπη του για το άγνωστο μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αγάπη του για τη θάλασσα. Στο σχολείο ήταν πάντοτε δημοφιλής και έκανε μόνο φίλους.

Η φυσική του κλίση για τους αριθμούς τον οδήγησε να ακολουθήσει σπουδές στα οικονομικά και την λογιστική. Μετά το πτυχίο του στην διοίκηση επιχειρήσεων ακολούθησε με επιτυχία το επάγγελμα του ορκωτού ελεγκτή – λογιστή και ολοκλήρωσε ένα διετές επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Ταυτόχρονα η συνεχής ενασχόλησή του με τον κόσμο των υπολογιστών τον βοήθησε να μυηθεί από νωρίς στις νέες τεχνολογίες και στο απέραντο κόσμο του διαδικτύου.

Όντας ανήσυχο πνεύμα αποδέχθηκε την πρόταση να μεταπηδήσει στον κλάδο της διαχείρισης ακινήτων αναλαμβάνοντας οικονομικός διευθυντής στην μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρία του κλάδου. Η ευθύνη που επωμίστηκε στο χρόνο που ανέλαβε τη θέση ήταν σημαντική και η δουλειά απαιτητική. Όμως αρκετά χρόνια αργότερα, η οικονομική κρίση τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε καιρούς μεγάλων και ιστορικών αλλαγών. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο συνειδητοποίησε ότι αλλάζοντας την οπτική με την οποία βλέπουμε τα πράγματα, μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα της ζωής μας.

Αναμένοντας πάντοτε το αναπάντεχο, πιστεύει βαθιά στις δυνατότητες που είναι κρυμμένες σε κάθε έναν από εμάς. Θεωρεί πως το μεγάλο στοίχημα του ανθρώπινου είδους είναι η φροντίδα και η διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος. Πιστεύει πως αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μέσω της αειφόρου ανάπτυξης και της συλλογικής αφύπνισης που έρχεται μέσα από την ατομική αφύπνιση.

Συμμετέχει στην Link∞Media, πιστεύοντας πως μπορεί να συμβάλλει στην εξέλιξή της σε μια πλατφόρμα γνώσης που συνδυάζει τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις με την αρχαία γνώση και μπορεί να προωθήσει την αλλαγή σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.