Πάνος Αναστασάκης
Chief Executive Officer

Ο Πάνος Αναστασάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η γνωριμία του με την έννοια της σύνδεσης επιστήμης και πνευματικότητας έγινε μέσω των γονιών του σε πολύ μικρή ηλικία. Οι παιδικοί του ήρωες, ο Σωκράτης και ο Ιπποκράτης, ο Απόλλων και ο Αχιλλέας, αποτελούσαν στο παιδικό μυαλό του ένα εκρηκτικό μείγμα αρχαίων επιστημόνων και μυθικών ηρώων που προέρχονταν από την ίδια αόρατη Πηγή της Ζωής. 

Με το πέρασμα των χρόνων, ο Πάνος έγινε ο ίδιος ήρωας της ζωής του. Πτυχίο στα οικονομικά, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια είσοδος στο κόσμο των επιχειρήσεων και σταδιακή δημιουργία διεθνούς καριέρας στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων. Η επιχειρηματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό διεθνών επενδυτικών έργων και συντονισμό ομάδων ανθρώπων διαφορετικών εθνικοτήτων και κοινωνικού υπόβαθρου, από ποικίλους επιχειρηματικούς κλάδους, καθώς και την ίδρυση ή συνίδρυση επιτυχημένων εταιριών που δημιούργησαν σημαντικές αποδόσεις για τους μετόχους τους. 

Όμως η ευτυχία δεν μετριέται με την επιτυχία. Η ανταγωνιστική αρένα του παραδοσιακού επιχειρηματικού κόσμου τον οδήγησε με τον καιρό σε αποκοπή από τον αληθινό Εαυτό, με φυσικό επακόλουθο τη σωματική και συναισθηματική δυσαρμονία.    

Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο που οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Ξεκίνησε ένα ταξίδι γνώσεων μεταμόρφωσης σχετικά με την απίστευτη Θεϊκή δύναμη του σώματός μας, του νου και του πνεύματος μας καθώς και την επανασύνδεση με την Πηγή της Ζωής. Αυτό τον οδήγησε σε πολλά ταξίδια σε μέρη με υψηλές δονήσεις και ο δρόμος του συναντήθηκε με άτομα ανώτερης συνειδητότητας που τον βοήθησαν στη διεύρυνση της επίγνωσής του.  

Επειδή η ενέργεια ακολουθεί την επίγνωση, άρχισε να μορφώνεται στη δημιουργία ενός υγιούς και ολοκληρωμένου εαυτού. Μελέτησε με τον κορυφαίο νευροεπιστήμονα Δρ. Joe Dispenza τις απίστευτες δυνάμεις του νου, με τον καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία, Δρ. Konstantin Korotkov την Ηλεκτροφωτονική Μέτρηση της Βιο-ενέργειας και έγινε πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Υγείας από το φημισμένο Ίδρυμα Υγείας του Ιπποκράτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σήμερα διευθύνει, την εταιρεία Αγάπη της Υγείας (Love of Health). Μια εταιρεία ολιστικής ευεξίας, με έδρα το Λονδίνο, που έχει σκοπό, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση και καθοδήγηση ατόμων στην αλλαγή προς έναν υγιεινό και ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Ο Πάνος είναι συνιδρυτής της Link∞Media με το όραμα της συλλογικής αφύπνισης σε μία συνειδητή και αειφόρο στάση ζωής υπέρ όλων των όντων και της Μητέρας Γης.