Τι αλλαγές φέρνει στη ζωή μας η επαναστατική μέθοδος μέτρησης των ενεργειακών πεδίων;

Ο διάσημος Ρώσος Ερευνητής & Καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης Δρ. Konstantin Korotkov, αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα συμπεράσματα 30 χρόνων επιστημονικής έρευνας στην μέτρηση ενεργειακών πεδίων. 

Ο διάσημος Ρώσος Ερευνητής & Καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης Δρ. Konstantin Korotkov, αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα συμπεράσματα 30 χρόνων επιστημονικής έρευνας στην μέτρηση ενεργειακών πεδίων και την εφαρμογή τους στην ψυχοσωματική υγεία, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον και στο πώς μας επηρεάζουν. Θα γίνει παρουσίαση και επίδειξη της τελευταίας του εφεύρεσης στη μέτρηση ενεργειακών πεδίων που αλλάζει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε!

Πότε: Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Διάρκεια: 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:00-17:45

Πού: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αίθουσα Λ. Ζέρβα, Λ. Βασιλέως Κων/νου 48, Αθήνα 

www.eie.gr

Kόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Dr. Konstantin Korotkov

Dr. Konstantin Korotkov

Ο Dr. Konstantin Korotkov είναι Καθηγητής Φυσικής στο Εθνικό Ερευνητικό Πανεπιστήμιο Πληροφοριακής Τεχνολογίας, Μηχανικής και Οπτικής της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία και επικεφαλής ερευνητής στο Ινστιτούτο Ερευνών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αγίας Πετρούπολης.

Έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τη φυσική και τη βιολογία και κατέχει 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις βιοφυσικής. Ο Καθηγητής Korotkov ακολουθεί ερευνητική καριέρα για πάνω από 25 χρόνια, συνδυάζοντας την αυστηρή επιστημονική μέθοδο με μια ακόρεστη περιέργεια για όσα αφορούν το πνεύμα και την ψυχή με βαθύ σεβασμό προς όλες τις μορφές ζωής. Είναι επίσης μελετητής φιλοσοφίας και δεινός ορειβάτης με 20 χρόνια εμπειρίας. Έχει δώσει διαλέξεις, σεμινάρια και συνεδρίες κατάρτισης σε 56 χώρες, παρουσιάζοντας εργασίες και βιωματικά σεμινάρια σε περισσότερα από 100 εθνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι συγγραφέας 10 βιβλίων, τα οποία είναι μεταφρασμένα σε πολλές Ευρωπαϊκές γλώσσες.

Στο 5ο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Ιατρικής και Εφαρμοσμένης Βίο-ηλεκτρογραφίας ( IUMAB ) στην Κουριτσίμπα της Βραζιλίας, ο Dr. Korotkov εξελέγη Πρόεδρος της IUMAB.

Η τεχνική της Ηλεκτροφωτονικής Απεικόνισης (Electrophotonic Imaging - EPI), επίσης γνωστή ως (Gas Discharge Visualization - GDV), είναι μια καινοτόμος ανακάλυψη, που εξελίσσει σημαντικά τη μέθοδο φωτογράφισης Kirlian, για άμεση παρακολούθηση του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει σε κάποιον να συλλάβει με μια ειδική κάμερα τη σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ενέργεια που μεταφέρεται προς και από ένα άτομο, τα φυτά, τα υγρά, σκόνες, τα άψυχα αντικείμενα και να τη μεταφράσει σε ένα μηχανογραφημένο μοντέλο. Αυτό επιτρέπει στον ερευνητή και στον εξεταζόμενο να δουν ανισορροπίες που μπορεί να επηρεάζουν την υγεία ενός ατόμου, διευκολύνοντας σημαντικά τη διάγνωση της ΑΙΤΙΑΣ των τυχόν υφιστάμενων ανισορροπιών που εμφανίζονται στην περιοχή του σώματος και των οργάνων υπό εξέταση.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη μέχρι σήμερα είναι η ικανότητα να γίνονται "σε πραγματικό χρόνο" μετρήσεις διαφορετικών θεραπειών για παθήσεις όπως ο καρκίνος, ώστε να καθοριστεί ποια είναι η πιο κατάλληλη για τον πελάτη. Τα απίστευτα αποτελέσματα για τη διευκόλυνση της διάγνωσης και τη θεραπείας σωματικών, συναισθηματικών, ψυχικών και πνευματικών παθήσεων, με εφαρμογές στην ιατρική, την ψυχολογία, την ηχοθεραπεία, τη βιοφυσική, τη γενετική, την ιατροδικαστική επιστήμη, τη γεωργία, την οικολογία κλπ., έχουν μόλις αρχίσει.

Περισσότερες από 200 επιστημονικές αξιολογήσεις εργασιών δημοσιεύθηκαν για την τεχνική EPI/GDV στον κόσμο. Η τεχνική EPI/GDV είναι αποδεκτή από το ρωσικό Υπουργείο Υγείας ως Ιατρική τεχνολογία και περισσότεροι από 600 ιατροί, επαγγελματίες και ερευνητές επωφελούνται της χρήση της σε όλο τον κόσμο.

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα

Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48,
11635 Αθήνα

Το κτίριο έχει δύο εισόδους: η πρώτη βρίσκεται στην λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου (Ν. 48) και η δεύτερη στην οδό Βασ. Γεωργίου.

 

Μπορείτε να φτάσετε με:

  • Λεωφορείο

από οδό Ακαδημίας 203, 204, 211, 214 (Στάση: 2η Ριζάρη), 225 224 (Στάση Ευαγγελισμός) 

από Πειραιά - Κηφισιά 450, 550 (Στάση Ριζάρη) 

από Γουδί - Ανω Γαλάτσι 622 (Στάση Ευαγγελισμός) 

από Γουδί - Ταύρο 815 (Στάση Ευαγγελισμός) 

  • Μετρό

Σταθμός Ευαγγελισμός (Έξοδος προς Πάρκο Ριζάρη)

  • Τρόλεϊ

από Πατησίων το 3 (Στάση Ευαγγελισμός, επί της Βασ. Σοφίας)

8, 13 (Στάση Ευαγγελισμός, επί της Βασ. Σοφίας)