Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου - Κατανοώντας τη δύναμη του μυαλού

Ένα βιωματικό εργαστήρι Προσωπικής εξέλιξης που απελευθερώνει το κρυμμένο σου δυναμικό με τον Dr. Joe Dispenza.

 

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Απογευματινή Διάλεξη:
Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου – Κατανοώντας τη δύναμη του μυαλού.

Καταλαβαίνοντας πώς λειτουργεί ο νους σας, μπορείτε να μάθετε τον τρόπο που θα "ξεμάθετε" τις αρνητικές συνήθειες και τα αρνητικά συναισθήματα για να εξαλείψετε τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και να "επαναπρογραμματίσετε" τον εγκέφαλό σας με νέες σκέψεις και πεποιθήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε νου και σώμα και να δημιουργήσετε νέα θετικά αποτελέσματα.

Ώρα Διάλεξης: 7:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ.
Ώρα Προσέλευσης: 6:00 μ.μ.

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Βιωματικό Εργαστήρι Προσωπικής Εξέλιξης:
Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου – Ανέβασε την Ενέργειά σου και Συντονίσου με ένα Νέο Πεπρωμένο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου εργαστηρίου, ο Dr. Joe Dispenza θα παρουσιάσει την καινούργια γνώση των σύγχρονων επιστημών της νευροπλαστικότητας, της επιγενετικής και της ψυχονευροανοσολογίας. Θα εμπνεύσει τον κόσμο με προσωπικές εμπειρίες και παραδείγματα ασθενών και μαθητών του, θα εξηγήσει πώς να επανασυντονίσετε το σώμα σας σε ένα νέο νου και θα μοιραστεί τη γνώση του πώς να ελευθερώσετε την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο σώμα σας με τη μορφή αυτοπεριοριστικών σκέψεων, υποσυνείδητων συνηθειών και απομνημονευμένων συναισθημάτων.

Όταν ελευθερώσετε ενέργεια από το παρελθόν σας και επιτρέψετε στον εαυτό σας να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον, μπορείτε να γίνετε αυτός/ή που πραγματικά θέλετε να είστε και να βρείτε τον αληθινό σκοπό της ζωή σας. Χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα εφαρμόζοντας αυτές τις αρχές.

Μέσα σε δύο μέρες θα «ξεβολευτείτε» και θα ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας, σπάζοντας τις αλυσίδες από τους παλιούς προγραμματισμούς που σας κρατούν δέσμιους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας για να απελευθερώσετε το κρυμμένο δυναμικό σας. Θα σας ζητηθεί να αναστείλετε όλες τις πεποιθήσεις σας και να κάνετε χώρο στο άγνωστο.

Ο Dr. Joe Dispenza θα σας καθοδηγήσει μέσα από μια σειρά διαδραστικών ασκήσεων και εντατικού διαλογισμού, ώστε να εμβαθύνετε στις διαδικασίες που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

Θα μάθετε πως να:

 • Συντονίζεστε στις άπειρες δυνατότητες του κβαντικού πεδίου
 • Αλλάζετε την ενέργεια του να «ζεις» στο παρελθόν με το να «ζεις» σε ένα νέο μέλλον
 • Εισέρχεστε σε βαθύτερα επίπεδα του υποσυνείδητου νου
 • Επαναπρογραμματίσετε τα γονίδιά σας
 • «Καλλιεργήσετε» την προσοχή σας ως δεξιότητα
 • Εκπαιδεύσετε νου και σώμα να βρίσκονται στην παρούσα στιγμή
 • Ζείτε μια μελλοντική πραγματικότητα, τώρα
 • Σπάσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με κάθε πράγμα ή πρόσωπο της γνωστής σας πραγματικότητας
 • Αλλάξετε τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις σας
 • Χρησιμοποιείτε πρακτικές ασκήσεις συναισθημάτων, για να επανασυντονίσετε το σώμα σας σε ένα νέο νου
 • Ενεργοποιήσετε τον εγκέφαλό σας
 • Απελευθερώνετε τη «φυλακισμένη» συναισθηματική ενέργεια του σώματός σας και να τη χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε ένα νέο πεπρωμένο
 • Ανεβάζετε την ενέργειά σας
 • Ανοίξετε την καρδιά σας
 • Ελέγχετε την ύλη μέσω της συνειδητότητάς σας
 • Εκπέμπετε νέα ηλεκτρομαγνητικά σήματα για να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες στη ζωή σας
 • Παραδίνετε το εγώ σας στον κβαντικό νου
 • Μεταβείτε από το Νευτώνειο στο Κβαντικό μοντέλο της πραγματικότητας

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι προσωπικής αλλαγής και μεταμόρφωσης, σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον ανθρώπων με παρόμοιες αναζητήσεις και αντιλήψεις. Από την άλλη πλευρά του πόνου σας, βρίσκεται η ελευθερία σας. Από την άλλη πλευρά του φόβου σας, βρίσκεται η πιο βαθιά αγάπη που έχετε γνωρίσει ποτέ.

Στο τέλος του Σαββατοκύριακου θα έχετε βιώσει έντονες και μεγάλες αλλαγές τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά από τον εαυτό σας. Πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια έχουν αναφέρει πως κυριολεκτικά έφυγαν από το βιωματικό εργαστήρι διαφορετικοί, από όταν ήρθαν. Καθώς θα συνεχίζετε την πρακτική σας με τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα λάβετε κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα βιώνετε συνεχείς και σημαντικά αισθητές αλλαγές στη ζωή σας!

Ώρες Βιωματικού Εργαστηρίου: 10:00 π.μ.-7:00 μ.μ.
Ώρα Προσέλευσης: 9:00 π.μ.

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza

Ο Dr. Joe Dispenza, σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς. Έχει Πτυχίο Επιστημών με εξειδίκευση στη νευροεπιστήμη και τελείωσε με άριστα τη Σχολή Χειροπρακτικής του Πανεπιστημίου Λάιφ της Ατλάντα, των ΗΠΑ.

Ο Dr. Dispenza έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της νευρολογίας, της νευροεπιστήμης, της λειτουργίας και χημείας του εγκεφάλου, της κυτταρικής βιολογίας και του σχηματισμού μνήμης, γήρανσης και μακροβιότητας. Είναι τιμητικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εξεταστών Χειροπρακτικής, μέλος του διεθνούς συνδέσμου χειροπρακτικών Πι Τάου Δέλτα (Pi Tau Delta), και έχει λάβει Ειδική Μνεία εξαιρετικών σχέσεων ανάμεσα σε ιατρό και ασθενείς από το Πανεπιστήμιο Λάιφ.

Τα τελευταία 14 χρόνια, ο Dr. Dispenza έχει δώσει διαλέξεις σε πάνω από 27 χώρες, στις έξι ηπείρους, διδάσκοντας σε χιλιάδες κόσμο τον ρόλο και τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, καθώς και τον τρόπο αναπρογραμματισμού της σκέψης μέσα από επιστημονικά αποδεδειγμένους νευροφυσιολογικούς νόμους. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι έμαθαν πώς να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα οράματά τους, εξαλείφοντας αυτοκαταστροφικές συνήθειες. Η απλή, αλλά πανίσχυρη εκπαιδευτική του προσέγγιση, δημιουργεί μια γέφυρα ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες του ανθρώπου και τις τελευταίες επιστημονικές θεωρίες της νευροπλαστικότητας. Ο Dr. Dispenza εξηγεί πώς, αν σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο, ενώ αλλάζουμε τα πιστεύω μας, μπορούμε να αναπρογραμματίσουμε κυριολεκτικά τον εγκέφαλό μας. Το έργο του βασίζεται σε επιστημονικές αποδείξεις που καταδεικνύουν ότι, κάθε άνθρωπος έχει εκ φύσεως απεριόριστες δυνατότητες και αν το θελήσει μπορεί να μεγαλουργήσει.

Το πρώτο βιβλίο του Dr. Joe, «Εξέλιξε το μυαλό σου: H επιστήμη της αλλαγής του νου» συνδέει τα θέματα της σκέψης και της συνειδητότητας με το μυαλό, το νου και το σώμα, πραγματευόμενο τη «βιολογία της αλλαγής». Με άλλα λόγια, όταν αλλάζουμε το νου μας, υπάρχει φυσική ένδειξη αλλαγής στο μυαλό μας. Το δεύτερο βιβλίο του, «Σπάσε τη συνήθεια να είσαι ο εαυτός σου» που έγινε επίσης best seller, προσφέρει την αναγκαία γνώση ώστε να αλλάξεις τον εαυτό σου, και «βήμα προς βήμα» τα εργαλεία ώστε εφαρμόζοντας κάποιος τη γνώση αυτή να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του. Το τρίτο του βιβλίο «Εσύ είσαι το πλασίμπο», μόλις κυκλοφόρησε στα αγγλικά και σχεδόν αμέσως έγινε New York Times best seller.

Ως συγγραφέας αρκετών επιστημονικών άρθρων σχετικά με τη στενή σχέση ανάμεσα στον εγκέφαλο και το σώμα, ο Dr. Dispenza εξηγεί το ρόλο που διαδραματίζει η χημεία και η νευροφυσιολογία του εγκεφάλου στη σωματική υγεία και τις ασθένειες. Στην τελευταία κυκλοφορία του DVD Evolve Your Brain: The Science of Changing Your Mind, εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να καθοδηγηθεί, ώστε να επηρεάζει την πραγματικότητα μέσα από τον έλεγχο των σκέψεων. Με τις έρευνες που έκανε πάνω στην αυθόρμητη υποχώρηση συμπτωμάτων, ο Dr. Dispenza εντόπισε ομοιότητες ανάμεσα σε ανθρώπους που βίωσαν την επονομαζόμενη «θαυματουργή θεραπεία», και απέδειξε ότι πραγματικά άλλαξαν τη νοητική τους υπόσταση και έπειτα την υγεία τους.

Ο Dr. Dispenza είναι ένας από τους επιστήμονες, ερευνητές και καθηγητές που εμφανίστηκαν στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ What the BLEEP Do We Know!?, καθώς επίσης και στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ The People vs. The State of Illusion. Είναι, επίσης, σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού Explore!.

Όταν δεν ταξιδεύει και δεν γράφει, ο Dr. Dispenza ασχολείται με τους ασθενείς του στην κλινική χειροπρακτικής κοντά στην Ολύμπια, της πολιτείας Ουάσινγκτον.

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα

Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48,
11635 Αθήνα

Το κτίριο έχει δύο εισόδους: η πρώτη βρίσκεται στην λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου (Ν. 48) και η δεύτερη στην οδό Βασ. Γεωργίου.

 

Μπορείτε να φτάσετε με:

 • Λεωφορείο

από οδό Ακαδημίας 203, 204, 211, 214 (Στάση: 2η Ριζάρη), 225 224 (Στάση Ευαγγελισμός) 

από Πειραιά - Κηφισιά 450, 550 (Στάση Ριζάρη) 

από Γουδί - Ανω Γαλάτσι 622 (Στάση Ευαγγελισμός) 

από Γουδί - Ταύρο 815 (Στάση Ευαγγελισμός) 

 • Μετρό

Σταθμός Ευαγγελισμός (Έξοδος προς Πάρκο Ριζάρη)

 • Τρόλεϊ

από Πατησίων το 3 (Στάση Ευαγγελισμός, επί της Βασ. Σοφίας)

8, 13 (Στάση Ευαγγελισμός, επί της Βασ. Σοφίας)