Βιωματικό Εργαστήρι με την Anita Moorjani: Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου

Η αληθινή ιστορία της Anita Moorjani, σε ένα Βιωματικό Εργαστήρι, που θα αλλάξει ριζικά τις σημερινές σας πεποιθήσεις για τον εαυτό σας, τον σκοπό σας στη ζωή, την υγεία, τις σχέσεις και τη δύναμη της αγάπης.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Στις 5 Μαρτίου 2016 το ελληνικό κοινό θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας, την Anita Moorjani, best-selling συγγραφέα σύμφωνα με τους New York Times του βιβλίου: «Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου», για ένα και μοναδικό βιωματικό εργαστήρι. Η ιστορία που συντάραξε την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, και αναμένεται να προβληθεί το 2017 στις κινηματογραφικές αίθουσες με υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού Ρίντλεϋ Σκoτ, θα εξιστορηθεί στη χώρα μας από την ίδια την πρωταγωνίστριά της.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2006 η Anita έπεσε σε βαθύ κώμα. Το σώμα της είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τον καρκίνο τα προηγούμενα 4 χρόνια και τα όργανά της σταμάτησαν να λειτουργούν. Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι της απέμεναν μόνο λίγες ώρες ζωής και ότι ήταν αδύνατο να την επαναφέρουν.

Το βιωματικό εργαστήρι της Anita θα σας «ταξιδέψει» στις στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια των 30 ωρών που βρισκόταν σε κώμα και θα περιγράψει την αίσθηση της άλλης διάστασης. Θα σας μεταφέρει τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν κατά την επαφή της με την αιωνιότητα, τη «συνάντηση» με αγαπημένα της πρόσωπα που είχαν ήδη φύγει από τη ζωή, τη Συμπαντική Αγάπη που μας συνδέει όλους, και το σημαντικότερο, τι ήταν αυτό που τελικά την έσωσε και την έφερε πίσω.

Κατά τη διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, η Anita συνειδητοποίησε και κατανόησε τον πραγματικό σκοπό της ζωής της εδώ στη γη, και της δόθηκε μια επιλογή: να επιστρέψει στο φυσικό της σώμα ή να πορευτεί για πάντα στο φως. Η απόφασή της ήταν τελικά να επιστρέψει στη ζωή, συνειδητοποιώντας ότι ο Παράδεισος είναι κατάσταση ύπαρξης και όχι τοποθεσία.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν αντιλαμβανόμαστε την αξία όσων έχουμε μέχρι να τα χάσουμε. Στην περίπτωση της Anita Moorjani, ο θάνατος της δίδαξε πώς να ζει. Η αποστολή της ζωής της είναι πλέον να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να συνειδητοποιήσουν ό,τι συνειδητοποίησε εκείνη, χωρίς να χρειάζεται να βιώσουν ότι και η ίδια.

Το βιωματκό εργαστήρι της Anita θα σας εμπνεύσει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, ώστε να ζείτε πιο αυθεντικά, υπερβαίνοντας τους βαθύτερους φόβους σας, ζώντας με πληρότητα και χαρά. Η αληθινή ιστορία της θα αλλάξει ριζικά τις τρέχουσες πεποιθήσεις σας για το ποιοί είστε, το σκοπό της ύπαρξής σας, τις σχέσεις σας με τους άλλους, την υγεία και τη ζωή σας.

Εγγραφείτε και παρακολουθήστε τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της Anita που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ανακαλύψτε πώς να είστε πραγματικά ο εαυτός σας σε όλο του το μεγαλείο!

Ώρες προσέλευσης και εγγραφής: 17:00 – 18:45
Βιωματικό εργαστήρι, ερωτήσεις & απαντήσεις: 19:00 – 21:00
Υπογραφή βιβλίου «Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου» από την Anita: 21:15 – 22:00

*To Βιωματικό Εργαστήρι θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά με χρήση ακουστικών.

Anita Moorjani

Anita Moorjani

Παγκοσμίως διάσημη για την επιθανάτια εμπειρία της και τη θαυματουργή της ανάκαμψη, η Anita διαδίδει το ισχυρό μήνυμα της ενσωμάτωσης της αγάπης σε έναν κόσμο που βασίζεται στο φόβο.

Η Anita Moorjani, διεθνής ομιλήτρια και συγγραφέας του best seller «Dying to Be Me» και του τελευταίου βιβλίου της, «What If This is Heaven?», είναι μια γυναίκα με μια συναρπαστική ιστορία. 

Μετά από μια τετραετή μάχη με τον καρκίνο, η Anita έπεσε σε κώμα και της δόθηκαν λίγες ημέρες ζωής. Καθώς οι γιατροί της προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στη ζωή, ταξίδεψε σε μια επιθανάτια εμπειρία όπου βρέθηκε να περιβάλλεται από ανιδιοτελή αγάπη και βαθιά σοφία. Σε αυτό το μέρος συνειδητοποίησε μια ισχυρή αλήθεια: Ο παράδεισος δεν είναι προορισμός. Είναι μια κατάσταση ύπαρξης.

Κατά τη διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, της δόθηκε η επιλογή να επιστρέψει στη φυσική της μορφή ή να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή τη νέα διάσταση. Επέλεξε να επιστρέψει. Και όταν ανάκτησε τις αισθήσεις της, ο καρκίνος της άρχισε να θεραπεύεται. Προς έκπληξη των γιατρών της, ήταν απαλλαγμένη από αμέτρητους όγκους και οι καρκινικοί δείκτες ήταν φυσιολογικοί μέσα σε εβδομάδες.

Η επιθανάτια εμπειρία της Anita έχει συγκινήσει και έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει εμφανιστεί στο The Dr. Oz Show, στο Fox News, στο The Today Show, στο CNN'Anderson Cooper 360, στο National Geographic Channel, καθώς και στο The Pearl Report στο Χονγκ Κονγκ, στο Headstart with Karen Davila στις Φιλιππίνες, και σε πολλές άλλες εκπομπές.

Σήμερα η Anita ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον σύζυγό της Danny και συνεχίζει να μοιράζεται την απίστευτη ιστορία της κάνοντας μαθήματα σε διεθνές επίπεδο. Το βιβλίο ‘Dying to Be Me’ έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 45 γλώσσες και έχει επιλεγεί από τον κινηματογραφικό παραγωγό του Hollywood Ridley Scott για να μεταφερθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σαν ταινία μεγάλου μήκους.

Πριν διαγνωστεί με καρκίνο, η Anita έζησε στο Χονγκ Κονγκ και εργάστηκε στο χώρο των επιχειρήσεων για αρκετά χρόνια. Γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από Ινδούς γονείς και μεγάλωσε μιλώντας ταυτόχρονα αγγλικά, καντονέζικα και μία ινδική διάλεκτο.

Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Αίθουσα Τερψιχόρη

Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Αίθουσα Τερψιχόρη

Βασιλίσσης Σοφίας 46, 11528 Αθήνα

Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχετε άμεση πρόσβαση στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, από όλες τις γειτονιές της Αθήνας:

Με το Μετρό

μόλις τρία λεπτά, με τα πόδια, από τη στάση Ευαγγελισμός

Με Λεωφορείο

σε πολύ μικρή απόσταση και απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton περνούν τα: Α5, Ε14, Χ14

Με Τρόλεϊ

Σε πολύ μικρή απόσταση και απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton κάνουν στάση τα: 3, 8, 13

Από το Αεροδρόμιο

Παίρνετε το λεωφορείο Χ95 και κατεβαίνετε στη στάση "Ιλίσσια", η οποία βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το ξενοδοχείο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 EUR το άτομο.

Mε το Μετρό, παίρνετε την μπλε γραμμή με κατεύθυνση Αιγάλεω και κατεβαίνετε στο σταθμό "Ευαγγελισμός". Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8 EUR το άτομο.

Με αυτοκίνητο ή ταξί, παίρνετε την Αττική Οδό και βγαίνετε στην έξοδο Υ1 Κατεχάκη, που οδηγεί στη λεωφόρο Μεσογείων. Στο τέρμα της τελευταίας, στρίβετε αριστερά και μπαίνετε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Συνεχίζετε ευθεία και μετά από 1 χλμ. θα δείτε το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών στο αριστερό σας χέρι. Απόσταση από το αεροδρόμιο: 30χλμ.

Από το Σιδηροδρομικό Σταθμό

με το Μετρό σε 20 λεπτά θα βρίσκεστε στη στάση Ευαγγελισμός

Από το Λιμάνι του Πειραιά

μπορείτε να έρθετε με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Μετρό σε λίγα λεπτά

Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας

μπορείτε να σταθμεύσετε στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου με χρονοχρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 7281000.

Διευκολύνσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες

Στο ξενοδοχείο υπάρχουν ασανσέρ ώστε να είναι εύκολη η μετακίνηση και η πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην αίθουσα της εκδήλωσης.